Jeg købte en læderpuf til min stue, og den har helt sikkert ændret stemningen

Published On February 26, 2019 | By William Thomas | Home Improvement

Trendy Læderpuffer i min Stue

Liberal, altfavnende og statement-lavende, Læderpuffer lader til at være trenden indenfor tæpper overalt nu. Puffen er en stor, solid pude, cylindrisk eller kubisk i formen. Lige meget hvordan indretningen er, giver de eklektiske plyssæder en frisk variation af sæder. Dette design ser fantastisk ud, når det matches med enhver farve. Puffer er komfortable, og er bedst, når de matches eller mismatches med enten tæpper eller borde for at peppe indretning lidt op. Vores Læderpuf er den bedste på grund af dens håndsyede design med smukke detaljer.

De fleste ting fra Marokko er levende og blændende med stil. Fra områdetæpper til farverige tekstiler, stop ikke blot der, nyd en Læderpuf. Puffer, også kendt som ottomaner, bliver brugt som sæder, fodskamler, borde og nogle gange bare som dekoration. De kommer i mange farver fra cognac, sort, hvid til skovgrøn. Som en bonus kan de let flyttes ude af syne til et andet område, eller skubbes under et bord, indtil du skal bruge dem igen. Puffer ser fantastiske ud i boheme hjem. Rum, der har et mix af andre mønstre, designs og teksturer, er den bedste baggrund for nogle få, farverige puffer. De tilføjer flere siddemuligheder uden at skabe rod.

Disse Læderpuffer kan være velplacerede og tilføje blødhed til ethvert kantet møbel og forskellige elementer i et opdateret rum. I traditionelle rum ville du tro, at mørke læderpuffer antyder, at en person rejser meget af tiden, og samler souvenirs fra så mange steder i verden som muligt. En anden mulighed for en puf er at bruge den i stedet for en pude. Brug den som et tæppe eller pude, og placer den foran eller ved siden af din designersofa for at skabe en lag-på-lag effekt i din indretning. Puffen bør ikke røre sofaen direkte, men heller ikke være for langt væk. Arranger puffen på denne made, og det vil fungere godt i enhver størrelse stue, soveværelse spisestue eller udendørs lounge område. Brug denne placering med et sofabord eller uden et sofabord. De kan endda bruges som bordene. Placer en eller to af disse unikke møbler i en opholdsstue, og de vil blive bordoverfladen for bakker eller tallerkener og enhver anden essentiel ting, du kan komme i tanke om. Ekstra små sæder er altid et plus. Placer dem foran en stol og brug dem som fodskamler. Det vil se fantastisk ud, mens det tilføjer ekstra komfort til rummet. Prøv også at tilføj en puf ved siden og eller for enden af sengen i stedet for at bruge en bænk, der normalt ville placeres dér. Det tilføjer meget til rummet uden at gøre meget. Bekymr dig ikke om at blive overvældet; det giver dig et sted at lægge din robe eller at sidde, mens du tager sko på til aftenen.

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.