Velg den perfekte stilen for dine brudepiker

Published On December 31, 2018 | By William Thomas | Wedding

Du planlegger et stort bryllup, du har mange venninner du vil inkludere eller du rett og slett digger stilen med flere brudepiker og du vet ikke helt hva du skal gjøre. Å la alle velge sin egen kjole kan skape et rotete helhetsinntrykk, å velge for brudepikene kan resultere i uenighet. Så hva bør du gjøre?

Selv om du har flere brudepiker, behøver de ikke å gå i samme type kjole. Unntaket er i et formelt bryllup, hvor det bør det være en brudepikekjole stil for alle brudepikene. Heldigvis er det mye å velge mellom, og her er noen tips.

En brudepikekjole om passer brudekjolen

Du har valgt brudekjolen med omhu. Lett gjennom utallige butikker slik som JJ’s House og prøvd mange forskjellige kjoler. Når du har funnet din drømmekjole, vil du at den skal være midtpunktet.

Brudepikekjolen må derfor komplementere, og ikke overkjøre brudekjolen. Er brudekjolen dekorert med glitter, håndsydde detaljer og blonder, bør brudepikene ha en enkel kjole med få dekorasjoner. Har brudekjolen lite dekorasjoner, kan brudepikene være med å forsterke inntrykket av elegant enkelhet.

Ta et bilde av brudekjolen så du kan se kjolene sammen. Tenk på hvilken stil du ønsker. Jo mer formell bryllupet er, jo større krav stilles et til brudekjolene. Samtidig har du i dag stor frihet til å velge det om passer din stil. Huk bare at fokuset skal være på din brudekjole, ikke på fargerike, mønstrede og svært forskjellige brudepikekjoler.

Tenk på hår- og hudfarge

Ettersom det er du som er midtpunktet, bør brudepikekjolene passe med dine fargetoner. Hvis du hater gult, bør du kunne be om at brudepikene ikke har på seg noe gult. Liker du rødt, bør de vurdere rødt.

Du må selvsagt også ta hensyn. En rødhåret brudepike kan føle seg ukomfortabel i en rød kjole, men det er lov å spørre. Har du en visjon hvor farge er et viktig element, må du kunne be brudepikene om å prøve.

Tenk på brudepikenes fasong

Dette er din store dag, men det er viktig å tenke på at det kommer flere dager. Dine nære venninner vil også være dine venninner etter at bryllupet er ferdig. Da er det viktig at de føler seg forstått.

De aller fleste kvinner sliter med et eller annet når det kommer til klær. Noen ganger ser de noe som ingen andre ser, andre ganger ser «alle» at visse fasonger bare ikke passer vedkommende.

Du er selvsagt midtpunktet, men brudepikene skal også se bildene av seg selv. Hvis de ikke føler seg vakre i kjolene, vil dette skinne igjennom på bildene. Så du vinner på alle punkter ved å ta hensyn til brudepikenes kroppsfasong når du velger brudepikekjole.

Bruk god tid

Det er lurt å sette av litt god tid til å se nærmere på brudepikekjolene. Ikke vent til siste øyeblikk så du må be brudepikene bare finne noe som passer. Da blir resultatet gjerne dårlig. Planlegg brudepikekjolene, velg en kjole om passer både deg og brudepikene for å få det beste resultatet.

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.